Festkakor

Hej på er,

Som jag tidigare lovat, kommer det nu bilder på kakorna som jag bakade till min kollegas dotters studentfest (som samtidigt även fungerade som andra dotterns examensfest) förra lördagen. Den första är en simpel smörgåstårta med laxfyllning och som söta kakor bakade jag Roy Fares ”Milk Chocolate and Salted Caramel Cake”. Jag har hans kokbok men recept på kakan finns även här. Laxtårtan är bakad enligt Kinuskikissas recept från hennes första bok, men med egen twist på utseendet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trevligt veckoslut!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather

2 comments

  1. Jaaa verkligen goda, maffiga och tillräckligt att äta. Vet var jag beställer nösta gång ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *