Juli(a)inlägg

Hej på er, länge sen sist.

Jag lovade visst ett inlägg till förra veckan, men jag har helt enkelt haft det alltför hektiskt för att orka. Jag har lovat mig själv att aldrig mera baka när jag har bråttom. Jag bakar för att jag tycker det är kul, inte för att göra affärer av det. Bakning är för mig en underbar liten hobby som jag har den äran att njuta av och koppla av med. Dessutom är jag perfektionist och behöver tillräckligt med tid på mig för att skapa bakverk som jag själv är smakmässigt och utseendemässigt nöjd med.

Vad har hänt på sistone?

Ny kamera. Jag ska försöka lära mig använda den ordentligt och bjuder därmed några övningsbilder från senaste kakbeställning:

IMG_6489

Detta var en beställning jag önskade att jag haft mera tid för. Kakan blev inte så som jag önskat och jag hoppas verkligen att de som fick äta kakan var nöjda med den. Bottnet blev vackert dock, så det kom på bild (jag älskar rosa).

IMG_6478

I ett senare inlägg som kommer inom kort finns recept på äppelgalette! Ett annat recept som jag även hunnit testa var en somrig marängrulltårta med mascarpone… måste återkomma till den i ett annat inlägg!

Puss

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *